Robotica
Sociale en cognitieve robots
Cognitieve systemen
voor zelflerende toepassingen
Slimme Dialoogoplossingen
voor geoptimiseerd mens-machine interacties
Spraakherkenning
met audio verwerking
Haapie ontwerpt en ontwikkelt cognitieve en sociale robots en virtuele karakters, waarin eigen geavanceerde softwarecomponenten, zoals cognitieve systemen, natuurlijke spraakherkennings- en dialoogmanagementoplossingen, geïntegreerd worden. 
De serie Haapie-One bestaat uit veelzijdige, sociale robots die qua kleur, ontwerp  en functie volledig aan uw specifieke wensen kunnen worden aangepast dankzij de Haapie Studio.
Onze software is ontwikkeld om communicatie tussen mens en machine te vergemakkelijken met slimme next-generation dialoogoplossingen. Dankzij een natuurlijke spraakinterface garanderen deze dat de interactie vloeiend en efficient verloopt. Onze cognitieve- en dialoogmanagementtechnologieën effenen het pad voor een nieuw generatie creatieve en zelflerende robots en toepassingen. 

Technologie

Componenten voor slimme, interactieve applicaties

Robotica

Oplossingen voor sociale en cognitieve robots

Met trots stellen we onze reeks Haapie robots aan u voor: een reeks veelzijdige, interactieve, sociale en cognitieve robots.  
Haapie-One zult u graag in huis nemen als een vermakelijk huisgenoot die u in het alledaagse leven helpt. Interactie met hem is natuurlijk en eenvoudig gewoon door te spreken.
Maar van binnen heeft Haapie-One geïntegreerde spraakherkenning, spraaksynthese, cognitieve systemen en dialoogmanagementcomponenten die hij gebruikt om te luisteren en leren, uw voorkeuren te begripen en te reageren op basis van uw gewoontes.
De Haapie robots kunnen voor u volledig op maat gemaakt worden wat betreft ontwerp en functie. Aangepast aan uw smaak, met een grote keuze aan kleuren, kan uw Haapie-One modern en discreet zijn of juist speels en kleurrijk.  Ook kunt u met onze Studio nieuwe functies aan uw robot toevoegen.
In een meer bescheiden uitvoering dient de Haapie-One als een cognitieve robot voor bedrijven en professionals. Dankzij zijn vermogen om grote hoeveelheden data op te nemen en te analyseren, kan Haapie-One helpen bij zoeken naar informatie en besluit nemen. Trouwens, Haapie-One is lid van het besluitvormingsteam bij Haapie.
Hier is een demonstratie van Haapie-One: