Met trots stellen we onze reeks Haapie robots aan u voor: een reeks veelzijdige, interactieve, sociale en cognitieve robots.  
Haapie-One zult u graag in huis nemen als een vermakelijk huisgenoot die u in het alledaagse leven helpt. Interactie met hem is natuurlijk en eenvoudig gewoon door te spreken.
Maar van binnen heeft Haapie-One geïntegreerde spraakherkenning, spraaksynthese, cognitieve systemen en dialoogmanagementcomponenten die hij gebruikt om te luisteren en leren, uw voorkeuren te begripen en te reageren op basis van uw gewoontes.
De Haapie robots kunnen voor u volledig op maat gemaakt worden wat betreft ontwerp en functie. Aangepast aan uw smaak, met een grote keuze aan kleuren, kan uw Haapie-One modern en discreet zijn of juist speels en kleurrijk.  Ook kunt u met onze Studio nieuwe functies aan uw robot toevoegen.
In een meer bescheiden uitvoering dient de Haapie-One als een cognitieve robot voor bedrijven en professionals. Dankzij zijn vermogen om grote hoeveelheden data op te nemen en te analyseren, kan Haapie-One helpen bij zoeken naar informatie en besluit nemen. Trouwens, Haapie-One is lid van het besluitvormingsteam bij Haapie.
Hier is een demonstratie van Haapie-One: